Hoe kan ik mijn digitale certificaat afdrukken op draagpas-formaat?

U kunt uw digitale certificaat afdrukken op draagpas-formaat door uw certificaat te downloaden in Mijn Kompas. U vindt uw eigen certificaat onder 'Mijn certificaten', u vindt de certificaten van uw medewerkers onder 'Alle certificaten'. U kunt achter het gewenste certificaat op 'Download' klikken, hiermee download u uw certificaat als een PDF-bestand. Om uw certificaat op draagpas-formaat af te drukken klikt u op afdrukken en schakelt u 'Aanpassen aan pagina' uit. Lukt het niet? Het is mogelijk dat uw computersysteem aangepaste instellingen heeft. Vraag uw systeembeheerder om meer informatie.

Recent Posts