Mogelijkheden opleidingen

Een greep uit onze mogelijkheden

Onze mogelijkheden

Kompas Veiligheidsgroep organiseert regelmatig cursussen gericht op specifieke organisaties of branches. Hieronder ziet u een greep uit enkele cursussen die wij hebben gegeven. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden, staat uw opleiding hier tussen neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Sportverenigingen / voetbalclubs

 • UEFA Safety training voor stewards
  Deze training is specifiek gericht op voetbalclubs en organiseren wij jaarlijks bij NEC Nijmegen en RKC Waalwijk.
 • Sportblessures
  Tijdens deze cursus worden diverse sportblessures behandeld en hoe hiermee om te gaan. Een cursus die wij jaarlijks organiseren bij ROAd4Energy.

Specifieke branches

 • Logistiek / transport
  De cursus Eerste hulp bij valbeveiliging leert cursisten hoe te handelen bij ongevallen met drager valbeveiliging.
 • Beveiligingsbedrijf
  Security awareness training leert medewerkers die belast zijn met beveiligingstaken gedrag waarnemen en herkennen die de veiligheid kunnen bedreigen.
 • Scheepvaart
  De cursus Hulpverlening aan boord is gericht op specifieke BHV situaties die zich voor kunnen doen aan boord.
 • Hippische sector
  Voor ondernemers in de hippische sector hebben wij een speciale BHV cursus waarin veiligheid op de manege centraal staat.
 • HACCP
  De cursus is speciaal voor organisaties die zich bezig houden met de productie, verwerking of distributie van levensmiddelen. Veiligheid en hygiëne staan centraal.
 • Receptiemedewerkers
  In de receptietraining leren receptiemedewerkers op welke wijze zij moeten alarmeren en hoe zij hulpdiensten op kunnen vangen en dienen te informeren.
 • Uitzendorganisaties 
  De cursus veiligheid op en om de werkplek leert cursisten bewust worden van gevaren en risico's op en om de werkplek. Deze cursus wordt gegeven bij verschillende uitzendorganisaties. Op die manier leren intercedenten kijken door een Arbo bril.

Specifieke doelgroepen

 • Cursus voor moeilijk lerenden
  Wij hebben ervaring met het geven van cursussen aan doelgroepen die moeilijker kunnen leren. De cursus kan hierop worden aangepast, door bijvoorbeeld de cursus op te splitsen in meerdere dagdelen.
 • Cursus voor blinden en slechtzienden
  Een ervaren instructeur kan een EHBO cursus verzorgen voor cursisten met een visuele beperking.

Besloten groep incompany

 • Cursus in een besloten groep
  Wilt u een incompany cursus organiseren op uw eigen locatie, maar heeft u niet genoeg eigen cursisten, dan kunt u zelf een cursusgroep samenstellen met meerdere bedrijven van uw bedrijventerrein of uit uw branche. U levert zelf de bedrijfs- en cursistgegevens aan en Kompas Veiligheidsgroep zal ervoor zorgen dat ieder bedrijf afzonderlijk een factuur ontvangt.

BHV combinatie cursus

 • Combinatie BHV basis en herhaling
  Wilt u nieuwe medewerkers opleiden tot bedrijfshulpverlener en moeten de reeds aanwezig BHV’ers een herhalingscursus volgen? Speciaal voor deze situatie hebben wij de BHV Basis door middel van e-learning ontwikkeld. De basiscursisten maken voor aanvang van de cursus een e-learning en nemen samen met de herhalingscursisten deel aan de cursus in een halve dag.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?
Neem contact op met ons Relatieteam voor meer informatie.