Opleidingen

Bekijk onze opleidingen en start vandaag nog

Meest geboekt

Dit zijn onze meest geboekte opleidingen

BHV Basis

Opgeleid worden tot BHV'er? Volg de basiscursus in slechts één dag.

BHV Herhaling

Met de BHV herhalingscursus kunt u in slechts een halve dag uw kennis opfrissen.

VCA Basis

De VCA basiscursus leidt u in één dag op voor het VCA examen.

Ontruiming

Zorg dat al uw medewerkers weten wat zij moeten doen bij een calamiteit.

Alle opleidingen

Hieronder ziet u een overzicht van al onze opleidingen

  • Soort opleiding

  • Basis of Herhaling

  • Open of Incompany

Er zijn 37 cursussen gevonden.

Emergency basic course

The emergency BHV course will make you an emergency responder in just one day. Lifesaving operations, firefighting, CPR and the use of the AED are central.

Emergency refresher course

Want to extend your BHV certificate? During the emergency refresher course available in just half a day we will refresh your emergency response knowledge.

Hoofd BHV

De cursus Hoofd BHV is geschikt voor personen die zich op beleidsniveau bezig gaan houden met het organiseren en in stand houden van een BHV organisatie.

Levensreddend handelen

Weet u wat u moet doen in een levensbedreigende situatie? De cursus levensreddend handelen leert u om snel en effectief op te treden na een ongeval.

Omgaan met verbale agressie (met acteur)

Tijdens de cursus omgaan met agressie leert u in een halve dag zowel de theorie als de praktijk. Door de inzet van een professioneel acteur worden levensechte situaties nagebootst.

Omgaan met verbale agressie (zonder acteur)

In een halve dag leert u de basisbeginselen van het omgaan met agressie, aangevuld met een workshop primaire reactie en een rollenspel met behulp van beeldmateriaal.

Ontruimingsoefening

Wist u dat ieder bedrijf wettelijk verplicht is minimaal één keer per jaar met het gehele bedrijf een ontruimingsoefening te organiseren? Hierdoor zijn alle medewerkers getraind op een calamiteit.

Ploegleider herhaling + BHV herhaling

Met deze herhalingscursus kunt u in één dag uw Ploegleider en BHV kennis opfrissen. Alle onderwerpen worden behandeld om op een goede manier leiding te geven aan een groep BHV'ers.

Ploegleider BHV

De cursus ploegleider leert u in één dag leiding geven aan meerdere BHV’ers of een BHV ploeg. De wet- en regelgeving, communicatie en leidinggeven zijn onder andere onderdelen van de cursus.

Preventiemedewerker

De cursus Preventiemedewerker leert u in één dag alles over veiligheid, gezondheid en welzijn. Het geleerde is direct toepasbaar in uw eigen organisatie.

Staat uw opleiding hier niet tussen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Antwoord:

VCA Basis is voor operationele werknemers, VCA VOL is voor operationeel leidinggevenden. Wanneer u leiding geeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is dient u het VCA VOL examen te volgen.


20 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Antwoord:

Het benodigde aantal bedrijfshulpverleners in uw bedrijf bepaalt u aan de hand van de gegevens in de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Belangrijke factoren zijn de grootte van uw bedrijf en de bedrijfsprocessen. Er moeten voldoende bedrijfshulpverleners daadwerkelijk aanwezig zijn in uw bedrijf. Bij het bepalen van het benodigde aantal moet u rekening houden met ziekte, vakantie en ploegendiensten. Ook dient u rekening te houden met de samenstelling van het personeelsbestand. Werknemers met verstandelijk of lichamelijke beperkingen vragen een andere inzet dan werknemers zonder beperkingen.


5 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Antwoord:

Ja, de Arbowet 2007 geeft voldoende ruimte om BHV opleidingen op een andere manier in te vullen. De essentie van het verhaal is dat de BHV'ers over de kennis beschikken en gedurende lange tijd over de kennis blijven beschikken (NEN4000:2008). In de wet staat niet vermeld dat een cursus twee of meer dagen moet duren.


8 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Antwoord:

Aanmelden voor een BHV cursus met CCV registratie dient 7 werkdagen voor aanvang van de cursus te gebeuren.

 

De aanvraag dient goedgekeurd te worden door Kompas Veiligheidsgroep en het CBR.
Bij uw aanmelding hebben wij de volgende persoonlijke gegevens nodig:

  • Kandidaatsnummer
  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum en plaats
  • Adresgegevens

6 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Vragen over opleidingen?

Wij helpen u graag

024 371 75 65

Onze klantenservice is open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.