Opleidingen

Bekijk onze opleidingen en start vandaag nog

Meest geboekt

Dit zijn onze meest geboekte opleidingen

BHV Basis

Opgeleid worden tot BHV'er? Volg de basiscursus in slechts één dag.

BHV Herhaling

Met de BHV herhalingscursus kunt u in slechts een halve dag uw kennis opfrissen.

VCA Basis

De VCA basiscursus leidt u in één dag op voor het VCA examen.

Ontruiming

Zorg dat al uw medewerkers weten wat zij moeten doen bij een calamiteit.

Alle opleidingen

Hieronder ziet u een overzicht van al onze opleidingen

  • Soort opleiding

  • Basis of Herhaling

  • Open of Incompany

Er zijn 33 cursussen gevonden.

bls cursus
Basic Life Support

Weet u wat u moet doen in een levensbedreigende situatie? De cursus Basic Life Support leert u om snel en effectief op te treden na een ongeval.

EHBO Herhaling Oranje Kruis

De EHBO herhalingscursus is geschikt voor medewerkers die hun EHBO certificaat moeten verlengen. In een halve dag kunt u uw EHBO kennis opfrissen.

EHBO Basis Oranje Kruis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. In de tweedaagse EHBO basiscursus leert u wat u moet doen om adequaat eerste hulp te verlenen in verschillende situaties.

U21-1 EHBO Code 95

De BHV cursus met CCV registratie is geschikt voor beroepschauffeurs die de nascholingsuren willen laten registreren bij het CBR/CCV. De uren worden in mindering gebracht op het totaal van 35 herscholingsuren per 5 jaar.

Acute Zorg voor Kinderen NIKTA

Kinderen zijn vliegensvlug, als het misgaat dan wilt u eerste hulp kunnen verlenen. In slechts één dag worden alle onderwerpen behandeld om EHBO te kunnen verlenen aan baby's en kinderen.

Beheerder Brandmeldinstallatie

De cursus Beheerder Brandmeldinstallatie is bedoeld voor bedrijven die een verplichte Brandmeldcentrale (NEN 2535) hebben aangesloten op de meldkamer van de Brandweer.

BHV Basis

De BHV basiscursus leidt u in slechts één dag op tot bedrijfshulpverlener. Levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de toepassing van de AED staan centraal.

BHV Basis e-learning

De BHV basiscursus kunt u verkorten door het volgen van E-learning. Via de computer volgt u de theorie. Als u daarna in een halve dag het BHV praktijkdeel volgt voldoet u aan de eisen voor een BHV certificaat.

BHV Basis voor Scholen

De BHV basiscursus voor scholen is speciaal ontwikkeld voor alle scholen van groot tot klein. Levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de toepassing van de AED staan centraal.

BHV Herhaling

Met de BHV herhalingscursus kunt u in een halve dag uw BHV kennis opfrissen. Tijdens de cursus gaat u aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de AED.

Staat uw opleiding hier niet tussen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Antwoord:

VCA Basis is voor operationele werknemers, VCA VOL is voor operationeel leidinggevenden. Wanneer u leiding geeft aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is dient u het VCA VOL examen te volgen.


23 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Antwoord:

Het benodigde aantal bedrijfshulpverleners in uw bedrijf bepaalt u aan de hand van de gegevens in de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Belangrijke factoren zijn de grootte van uw bedrijf en de bedrijfsprocessen. Er moeten voldoende bedrijfshulpverleners daadwerkelijk aanwezig zijn in uw bedrijf. Bij het bepalen van het benodigde aantal moet u rekening houden met ziekte, vakantie en ploegendiensten. Ook dient u rekening te houden met de samenstelling van het personeelsbestand. Werknemers met verstandelijk of lichamelijke beperkingen vragen een andere inzet dan werknemers zonder beperkingen.


6 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Antwoord:

Ja, de Arbowet 2007 geeft voldoende ruimte om BHV opleidingen op een andere manier in te vullen. De essentie van het verhaal is dat de BHV'ers over de kennis beschikken en gedurende lange tijd over de kennis blijven beschikken (NEN4000:2008). In de wet staat niet vermeld dat een cursus twee of meer dagen moet duren.


9 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Antwoord:

Aanmelden voor een BHV cursus met CCV registratie dient 7 werkdagen voor aanvang van de cursus te gebeuren.

 

De aanvraag dient goedgekeurd te worden door Kompas Veiligheidsgroep en het CBR.
Bij uw aanmelding hebben wij de volgende persoonlijke gegevens nodig:

  • Kandidaatsnummer
  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum en plaats
  • Adresgegevens

7 Anderen vinden dit antwoord nuttig

Vragen over opleidingen?

Wij helpen u graag

024 371 75 65

Onze klantenservice is open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.