Nieuwe CCV Certificering

Nieuwe CCV Certificering

Per 27-01-2019 is Kompas Veiligheidsgroep gecertificeerd voor U21-1 EHBO.

 

Kompas Veiligheidsgroep heeft de cursus CCV U21-1 EHBO aan haar cursusaanbod toegevoegd. Het doel van deze cursus is het bewust leren omgaan met veiligheidssituaties. De nadruk ligt op hoe er eerste hulp verleend moet worden in het geval van ongelukken. Er wordt geleerd te anticiperen op onveilige situaties waarbij zowel de persoonlijke als andermans veiligheid gewaarborgd wordt. Er wordt geleerd wanneer deskundige hulp nodig is. Daarnaast is de cursus zo opgebouwd dat de aandacht is voor brand in- en rondom een voertuig. De cursist behaald hiermee het certificaat U21-1 EHBO met een geldigheid van 1 jaar.

 

De cursus is gericht ontwikkeld voor beroepschauffeurs die verplicht zijn iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen voor het behoud van zijn/haar groot rijbewijs/code 95. Wanneer een chauffeur niet voldoet aan de nascholingsplicht mag de chauffeur niet meer beroepsmatig rijden.

 

Het is mogelijk om met de cursus U21-1 EHBO ook het BHV certificaat te behalen of te verlengen. De cursist dient voorafgaand aan de cursus de bijbehorende e-learning BHV ter aanvulling op U21-1 EHBO succesvol af te ronden. Op elk gewenst moment van de dag kan de cursist de e-learning maken, de e-learning neemt 1 uur in beslag. Met het succesvol afronden van de e-learning BHV ter aanvulling op U21-1 EHBO behaald de cursist naast het U21-1 EHBO certificaat (geldigheid: 1 jaar) ook het BHV certificaat (geldigheid: 1 jaar).

 

Klik hier voor meer informatie over de cursus U21-1 EHBO.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Delen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn