Downloads

Download bestanden

Downloads

Op deze pagina vindt u een overzicht van diverse downloads. Heeft u vragen over de bestanden of zoekt u een bestand wat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op.

Logo Kompas Veiligheidsgroep

Hieronder kunt u het logo van Kompas Veiligheidsgroep in drie verschillende bestanden downloaden en uitsluitend volgens de richtlijnen gebruiken.

Het logo van Kompas Veiligheidsgroep is gemaakt door middel van zorgvuldige afweging van het lettertype, kleuren en vorm. Het is de naam van de organisatie en mag op geen enkele manier worden gewijzigd of weergegeven zonder alle elementen opgenomen. Het logo mag niet buiten proportie worden geschaald of de resolutie veranderd tot een punt waarbij de tekst onleesbaar is. Kleuren kunnen niet worden gewijzigd of aangepast, behalve in overleg.

Cursusinformatie

Hier kunt u de cursusinformatie als PDF downloaden. Kies de gewenste opleiding en klik op download.

Examenreglementen

Als cursist ontvangt u een certificaat indien u voldoet aan de toetsingseisen zoals vernoemd in het examenreglement. Hieronder kunt u het examenreglement per opleiding downloaden in PDF.

Internet browsers

Voor een goed functionerende website raden wij u aan om gebruik te maken van de laatste versie van een van de onderstaande browsers.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.