Onze adviseurs

Maak kennis met onze adviseurs

Onze adviseurs

Een enthousiast team van adviseurs helpt u graag met al uw vragen met betrekking tot uw BHV organisatie. Maak hieronder kennis met onze adviseurs.

Chiel van de Logt

Als tekenaar maak ik ontruimingsplattegronden die bij bedrijven op centrale plaatsen komen te hangen. Als de tekeningen bij ons ontvangen zijn en de checklist is ingevuld begint mijn werk met een schouw op locatie. Tijdens deze schouw bespreek ik de ingevulde checklist en loop ik met de contactpersoon een ronde door het bedrijf. Vaak zijn er tekeningen beschikbaar die we in ons systeem kunnen gebruiken. Is er geen tekening beschikbaar dan moet alles ingetekend en ingemeten worden. Meestal zit er bij de ontruimingstekeningen ook een BHV- en/of ontruimingsplan. In dit plan staan alle procedures en belangrijke punten die voor de BHV organisatie van toepassing zijn. Omdat ik ook als instructeur werkzaam ben binnen Kompas Veiligheidsgroep kan ik bij klanten het ontruimingsplan op locatie doornemen en in de praktijk toetsen door middel van een ontruimingsoefening. Het is leuk en afwisselend werk, je komt bij veel verschillende bedrijven en organisaties.Chiel van de Logt

Nick van Wijk

Nick-van-Wijk
In mijn functie als Adviseur BHV organisatie kom ik bij veel klanten op gesprek. Tijdens deze gesprekken probeer ik altijd samen met de klant door een ‘veiligheidsbril’ te kijken. Veiligheid is in mijn ogen van groot belang, of het nu een grote of een kleine organisatie betreft. Daarom probeer ik altijd een zo passend mogelijk advies te geven, welke het beste aansluit bij de klant waarmee ik in gesprek ben.Nick van Wijk

Elisa Overbeek

Als Adviseur BHV organisatie onderhoud ik het contact met klanten door middel van verschillende contactmomenten en jaarlijkse evaluatiegesprekken. Tijdens deze gesprekken probeer ik samen met de klant de beste manier te vinden om de veiligheid van deze organisaties te waarborgen. Ook tijdens nieuwe bedrijfsbezoeken vind ik het belangrijk goed te luisteren naar de vraag van de klant om vervolgens een passend advies uit te geven. Omdat Kompas Veiligheidsgroep naast de BHV-cursus een totaalpakket kan bieden en daarmee ook alle andere veiligheidsaspecten voor een complete bedrijfsnoodorganisatie kan verzorgen, is het voor mij altijd mogelijk de klant de juiste handvatten te bieden om hiermee aan de slag te gaan.

Elisa Overbeek

Karlijn van Lith

Mijn functie als Adviseur BHV organisatie behelst veel meer dan de naam doet verwachten. Veiligheid is namelijk voor alle soorten bedrijven belangrijk. Het begrip  ‘veiligheid’ is erg abstract. daar valt zoveel meer onder dan ik in eerste instantie vermoed had. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat veiligheid voor de klant minder abstract wordt. Dit probeer ik te doen door persoonlijk contact, ik vind het belangrijk dat er een lage drempel is tussen Kompas Veiligheidsgroep en de klant. Het is mijn functie om de juiste informatie te vergaren en deze terug te koppelen naar de klant zodat iedereen met een fijn gevoel terugkijkt op de samenwerking.Karlijn van Lith

Mitch Schoonenberg

Als Integraal/Middelbaar Veiligheidskundige ben ik dagelijks bezig met veiligheidsvraagstukken van verschillende soorten klanten. Hierdoor is mijn kennis breed wat mij helpt om samen met de klant naar de meest passende oplossingen te kijken. Haalbaarheid en kwaliteit van het product zijn voor mij belangrijk, evenals de bewustwording van veiligheid bij onze klanten. Veiligheid vraagt steeds meer aandacht en is dan ook niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Mitch Schoonenberg

Maarten Bunschoten

Als veiligheidskundige heb ik het doel om zoveel mogelijk bedrijven mee te nemen in de wereld van veiligheid. De verantwoordelijkheid voor veiligheid ligt zowel bij de werkgever als de werknemer. Veiligheid gaat verder dan alleen de aanschaf van veilige machines of installaties, of het dragen van veiligheidsschoenen. Het op papier zetten van veiligheidsmaatregelen binnen een organisatie kan zorgen voor schijnveiligheid, wanneer de werkvloer hier niet van op de hoogte is. Het is een doel op zich om ervoor te zorgen dat werknemers de risico's en maatregelen kennen. Bewustwording van veilig werken is de uitdaging. Dit is de reden dat ik voor het vak veiligheidskunde heb gekozen.

Maarten Bunschoten

Teun Geurts

Mijn doel is om allerlei bedrijven te ondersteunen in hun veiligheidsvraagstukken. Ik vind het belangrijk dat bedrijven zich inzetten voor een veilige werkomgeving. Dit is onderaan de streep voor zowel de werkgever als werknemer een win-winsituatie. Ook het ‘waarom?’ uitleggen van hoe iets zou moeten zijn vind ik belangrijk. Hierdoor ontstaat bewustzijn bij de klant. Doordat ik namens Kompas Veiligheidsgroep bij verschillende branches en bedrijven kom, heb ik veel inzicht gekregen in verschillende veiligheidsvraagstukken. Deze opgedane kennis en kunde wil ik graag met de klant delen.

Teun Geurts

Meer informatie?

Heeft u een vraag aan een van onze adviseurs?
Neem contact met ons op voor meer informatie.