Onze adviseurs

Maak kennis met onze adviseurs

Onze adviseurs

Een enthousiast team van adviseurs helpt u graag met al uw vragen met betrekking tot uw BHV organisatie. Maak hieronder kennis met onze adviseurs.

Elisa Overbeek

Als Adviseur BHV organisatie onderhoud ik het contact met klanten door middel van verschillende contactmomenten en jaarlijkse evaluatiegesprekken. Tijdens deze gesprekken probeer ik samen met de klant de beste manier te vinden om de veiligheid van deze organisaties te waarborgen. Ook tijdens nieuwe bedrijfsbezoeken vind ik het belangrijk goed te luisteren naar de vraag van de klant om vervolgens een passend advies uit te geven. Omdat Kompas Veiligheidsgroep naast de BHV-cursus een totaalpakket kan bieden en daarmee ook alle andere veiligheidsaspecten voor een complete bedrijfsnoodorganisatie kan verzorgen, is het voor mij altijd mogelijk de klant de juiste handvatten te bieden om hiermee aan de slag te gaan.

Elisa Overbeek

Karlijn van Lith

Mijn functie als Adviseur BHV organisatie behelst veel meer dan de naam doet verwachten. Veiligheid is namelijk voor alle soorten bedrijven belangrijk. Het begrip  ‘veiligheid’ is erg abstract. daar valt zoveel meer onder dan ik in eerste instantie vermoed had. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat veiligheid voor de klant minder abstract wordt. Dit probeer ik te doen door persoonlijk contact, ik vind het belangrijk dat er een lage drempel is tussen Kompas Veiligheidsgroep en de klant. Het is mijn functie om de juiste informatie te vergaren en deze terug te koppelen naar de klant zodat iedereen met een fijn gevoel terugkijkt op de samenwerking.Karlijn van Lith

Teun Geurts

Mijn doel is om allerlei bedrijven te ondersteunen in hun veiligheidsvraagstukken. Ik vind het belangrijk dat bedrijven zich inzetten voor een veilige werkomgeving. Dit is onderaan de streep voor zowel de werkgever als werknemer een win-winsituatie. Ook het ‘waarom?’ uitleggen van hoe iets zou moeten zijn vind ik belangrijk. Hierdoor ontstaat bewustzijn bij de klant. Doordat ik namens Kompas Veiligheidsgroep bij verschillende branches en bedrijven kom, heb ik veel inzicht gekregen in verschillende veiligheidsvraagstukken. Deze opgedane kennis en kunde wil ik graag met de klant delen.

Teun Geurts

Meer informatie?

Heeft u een vraag aan een van onze adviseurs?
Neem contact met ons op voor meer informatie.